Bostadsrättsföreningen utgörs av 14 exklusiva bostäder med bra solläge och magisk utsikt. Stora fönster, takterrass och balkonger ger generöst ljusinsläpp och fantastiska vyer mot vatten och grönska. Molnstigen är boendet för den som söker det lilla extra.

Arkitektritade bostäder med spektakulär utsikt

Utformade efter sin miljö på toppen av området är varje huskropp anpassad att på bästa sätt skapa en unik boendemiljö. Takterrass, balkonger och stora fönster optimerar ljusinsläpp och ger fantastisk utsikt. Bostäderna har trevlig planlösning och rymliga ytor där hela familjen får plats. Materialval av genomgående hög kvalitet skapar en modern känsla av design. I vissa av husen finns möjlighet att välja till bastu som extra lyxig touch.

De välplanerade köken kommer i en modern kulör av greige från Marbodal och erbjuder gott om förvaring och beredskapsytor. Härifrån har man direktanslutning till uteplats/altan. Ljusa och inbjudande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier. Samtliga bostäder har balkong i direktanslutning till Master Bedroom. Luftiga vardagsrum med generös takhöjd ger känsla av rymd och öppenhet. Fina ljusa ekgolv bidrar till en inbjudande atmosfär. Trevliga fönster och matplats med plats för 6-8 personer.

Ett av husen kommer med en unik och magnifikt byggd takterrass om ca 50 kvadratmeter. En egen oas på toppen av berget som gjord för sommarkvällar och trevliga solstunder.
I övriga hus finns källarvåning med möjlighet till bastu, extra dusch/WC och tvättstuga. Perfekt utrymme att använda för familjens äldre barn som behöver eget.

Intresseanmälan