Bostäderna är beläget naturskönt med idylliskt läge nära badsjön Fjäturen. Bostadsrättsföreningen består av 22 parhus om 143 kvm och 10 studiohus om 21 respektive 25 kvm.

Invändigt präglas bostäderna av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval.

Parhusen levereras med riktigt bra maskinell utrustning och materialval av hög kvalitet. Exklusiva golv med vattenburen värme i 2-plan, bänkskivor i kvartskomposit, stora fönsterpartier samt kök av högsta standard  – allt för att kombinera lyx och bekvämlighet. 
Arkitekten har arbetat med mycket fönster för att skapa ljusa och socialt inbjudande ytor med rymd.

Bostäderna har mycket bra planlösning med 3-4 sovrum samt ett stort vindsrum som med fördel går att nyttja för olika ändamål. 
Entréplan har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även ett stilrent del-kaklat duschrum med wc samt tvättstuga. Övre plan inrymmer 3 sovrum, 1 allrum och ett trevligt badrum. 
Husen har generös uteplats, egen trädgård och enskild parkering.

Studiohusen är präglade av optimal planlösning, ordentligt med funktion, finess och tanke.Eftersom att bara de bästa materialen på golv och bänkskivor har använts ger husen en känsla av lyx i kombination med bekvämlighet.
Arkitekten har medvetet arbetat med generösa glaspartier för att garantera ett fantastiskt ljusinsläpp. Fokus har hela tiden legat på öppna ytor som skapar bra sociala ytor för umgänge.

Samtliga studiohus har trädäckade uteplatser som är ca 14 kvm stora. Under sommarhalvåret blir dessa en vacker förlängning av vardagsrummet som är öppet mot köket. Studiohusen har stilfulla duschrum, utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Sovloftet är drygt 10 kvm stort och inrymmer både dubbelsäng och bra med förvaring.

Brf Ziva är placerad bra i området och ligger lummigt och mysigt till bland mycket grönska och närhet till vatten. Härifrån tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv.
I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv.